0229 544 666

Waarom Milux?

De specialist voor schaduw op maat

Zonweringspecialist Milux in De Goorn is al jaren actief in het verkopen en monteren van rolluiken, horren en zonweringen in o.a. de regio Avenhorn, De Goorn, Berkhout, Spierdijk, Ursem, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Amsterdam.

Buitenzonwering, rolluiken, horren en meer

Milux biedt een breed assortiment met kwalitatief hoogstaande producten zoals buitenzonwering, rolluiken, rolpoorten, screens, horren, Velux producten, parasols en terrasoverkappingen tegen concurrerende prijzen.

Advies en maatwerk

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat voor elke specifieke situatie een geschikte oplossing te bieden. U kunt van ons dan ook een gedegen en professioneel advies voor uw persoonlijke situatie verwachten.

Kwaliteit voor ieder budget

Milux heeft een uitstekende prijs- kwaliteit- verhouding. Hierdoor is het mogelijk voor ieder budget passende producten aan te bieden. In onze showroom in De Goorn krijgt u onder het genot van een kop koffie of thee een deskundig advies. Bent u niet in de gelegenheid de showroom te bezoeken, dan komen wij ook graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden ter plaatse te bekijken.