0229 544 666

VELUX accessoires

Frisse lucht, zonder insecten

VELUX insectenhorren maken het mogelijk dat u uw dakraam zorgeloos kan openen voor ventilatie, terwijl u ongestoord geniet van uw kop koffie en krant. De transparante netstructuur houdt alle insecten buiten.

Koel en comfortabel

Voor de beste warmtewering kunnen onze plissé gordijnen perfect worden gecombineerd met een buitenzonwering. Het transparante materiaal blokkeert de zonnestralen voor deze het raam raken
en de kamer verwarmen, maar met behoud van het uitzicht.

Wilt u optimaal gebruik maken van daglicht, en het tegelijkertijd donker genoeg kunnen maken om te slapen? Wilt u insecten of warmte buitensluiten? Wij kunnen u helpen. Al zes decennia heeft u de keuze uit een gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig assortiment raamdecoratie. Zo is er voor iedere behoefte een passende oplossing.

velux rolluik

VELUX rolluiken

Onze rolluiken houden niet alleen de overbodige warmte en fel zonlicht buiten. Ze verbeteren ook de isolerende kwaliteit van uw dakraam. Hierdoor zorgen de rolluiken voor een betere energiebalans, privacy en een gevoel van veiligheid. U heeft keuze uit handbediende rolluiken, rolluiken op netstroom of rolluiken op zonne-energie.

VELUX buitenzonweringen

Wilt u de warmte buiten houden en tegelijkertijd uw uitzicht behouden? Dan bieden onze buitenzonweringen de beste oplossing! Buitenzonweringen bieden een effectieve warmtewering, omdat ze de zonnestralen blokkeren voordat deze uw raam bereiken en uw kamer opwarmen. Bovendien zijn buitenzonweringen lichtdoorlatend, zodat u nog steeds kunt genieten van uw uitzicht.

velux zonwering

velux insectenhor

VELUX Insectenhorren

Frisse lucht, zonder insecten! Met insectenhorren kunt u uw dakraam open houden en van een aangename nachtrust genieten. De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming. Onze insectenhorren passen op al onze dakramen.

VELUX Energie Comfort gordijn

Verduisterende VELUX Energie Comfort gordijnen combineren de elegante uitstraling van onze plissé gordijnen met de isolerende kracht van een aluminium coating. Deze speciale laag houdt de warmte tijdens de winter binnen en verbetert het binnencomfort en de kamertemperatuur.

VELUX Energie Comfort gordijn

Kijk voor meer informatie ook op de website van Velux.