0229 544 666

Zonneschermen uit voorraad leverbaar

Op 123zonnescherm.nl hebben wij zonneschermen (knikarmschermen) uit voorraad leverbaar, dus geen levertijd!

Kijk op 123zonnescherm.nl voor onze aanbiedingen!

Met een zonnescherm (knikarmscherm) houd je eenvoudig de warmte uit je woning en creëer je een gemakkelijk een schaduwrijk terras. Bekijk online welke zonneschermen wij aanbieden! Wij geven op onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd het voordeligst uit.

Verschillende soorten zonneschermen!

Bij 123zonnescherm.nl hebben wij op dit moment twee type knikarmschermen standaard uit voorraad leverbaar. Door de volledig gesloten cassette zijn doek en knikarmen volledig beschermt tegen de weersinvloeden. De knikarmschermen zijn standaard uitgerust met een Somfy Sunea IO buismotor welke met een afstandsbediening gemakkelijk bedienbaar is, wat ook de mogelijkheid geeft jouw zonwering volledig te automatiseren. Bij 123zonnescherm.nl denken we ook aan het design van de zonneschermen, zowel in open als gesloten toestand geven deze een mooie, strakke en elegante uitstraling.

Zonneschermen reserveer je heel eenvoudig op 123zonnescherm.nl

Wil je je zonnescherm zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer deze dan direct in onze shop, wij nemen dan binnen enkele dagen contact met je op!

Wij komen altijd vooraf het scherm bij je inmeten, zodat wij er zeker van zijn dat het scherm past.
Ook de doek kleurstalen nemen wij mee zodat je zeker bent van de juiste keuze!

123zonnescherm.nl is onderdeel van Milux rolluiken & zonweringen BV