0229 544 666

Milux is dealer van Somfy

Somfy is onbetwist de specialist en internationaal marktleider, op het gebied van de meest comfortabele bedieningsoplossingen. Met Somfy kiest u niet voor een eenmalige technische toepassing, maar voor een betrouwbare en door en door geteste bedieningsoplossing. Alle producten zijn ontworpen met oog voor detail en raffinement en overtreffen de hoogste normen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

somfy-5-jaar-garantie

Elektrische zonwering

Onze zonwering, wordt standaard voorzien van een motor van Somfy. Elk elektrisch product van Milux wordt voorzien van de motor die het beste bij de soort zonwering past. Of het nou gaat om elektrische terrasschermen, elektrische screens of elektrische rolluiken; alle motoren zijn specifiek ontwikkeld voor het type zonwering waar de motor in gaat!

Type bedieningen

Elektrische zonwering en elektrische rolluiken worden bediend door middel van een hand- of wandzender die de motor aanstuurt. Met een vaste schakelaar of met een afstandsbediening kunt u uw zonwering eenvoudig omhoog en naar beneden sturen. Als u vaak van huis bent, is de zon-windautomaat een ideale oplossing; een sensor meet het zonlicht en de windsnelheid, en bepaald of uw zonwering juist naar beneden of omhoog moet!

somfy afstandsbediening

Milux en Somfy

Net als bij Somfy staat bij Milux kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom bieden wij u alleen de beste zonwering met de beste motoren. Wilt u meer weten over elektrische zonwering, of over de verschillende typen motoren in de zonwering? Kom dan vrijblijvend bij ons langs of neem contact met ons op!